plattegrond 0e verdiepingPlattegrond Begane Grond

Alle BG Appartementen hebben Grote Tuinen

Alle appartementen op de begane grond hebben zeer grote tuinen waar je heerlijk kunt relaxen, een BBQ met feest kunt geven of lekker languit in het gras kunt liggen.

De begane grond appartementen hebben net als de overige appartementen op de bovenliggende verdiepingen hoge ramen voor veel lichtinval.

Alle appartementen op de begane grond hebben elk een grote tuin, te bereiken vanuit de woonkamer met grote openslaande deuren.

plattegrond 2e verdiepingPlattegrond 2e Verdieping

Bijzonder Luxe- 3.60m Hoge Plafonds!

De twee appartementen aan de voorkant van het gebouw hebben een woonkamer met open keuken en één splaapkamer waarbij de 3.60m hoge plafonds penthouse luxe en uitstraling hebben.

Appartementen op de 2e verdieping hebben net als op de 1e verdieping op de hoeken rondom balkons zodat van twee zijden van de omgeving en het uizicht kan worden genoten

De twee appartementen op de 2e verdieping appartementen aan de voorkant hebben uitzonderlijk hoge plafonds van 3.6m. De cosmopolitische uitstraling van de hoge plafonds vergroot het woongenot extra wanneer de openslaande balkondeuren tijdens lange warme zomeravonden de grens van binnen en buiten doet samensmelten.

plattegrond 1e verdiepingPlattegrond 1e Verdieping

Bijzonder Gunstig Geprijsd

De appartementen op de 1e verdieping zijn zeer gunstig geprijsd en bieden enorm veel woongenot tegen aantrekkelijke prijzen

Appartementen op de 1e verdieping hebben op de hoeken rondom balkons zodat van twee zijden van de omgeving en het uizicht kan worden genoten

Openslaande deuren geven toegang tot de balkons vanuit de woonkamer. Lange warme zomeravonden worden met openstaande balkondeuren tot laat in de avonduren naar binnen gehaald waardoor de grens van binnen en buiten samensmelten in jouw appartement.

plattegrond 3e verdiepingPlattegrond 3e Verdieping

4m Hoge Plafonds - Zeer Luxe & Ruimtelijk

Op de 3e verdieping zijn twee penthouses van elk circa 103m2

Deze penthouses bieden vele mogelijkheden om optimaal te genieten zoals jij dat wilt van het uitzicht en buiten.

Het royale dakterras en groot balkon bieden enorm veel variatie om te (na)genieten van lome warme zomers. Barbeques, feesten of gewoon een boek lezen met een heerlijke glas wijn maken het woongenot bijna jaloersmakend.

De vijf kamers van de penthouses bieden jou veel keuze in de inrichting en invulling van jouw lifestyle.

Brochure aanvragen en gratis jouw appartement registreren?

Bel nu

036 8454212
Semeijn Makelaardij
info@semeijnmakelaardij.nl

Gratis Voorinschrijven

Naam*
Telefoon:*
E-mail:*